Stavbna zemljišča

POVRŠINE POČITNIŠKIH HIŠ IN GOZD, Goriški Vrh, Dravograd

Prodaja 55,000.00 € 50.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Nad Dravogradom, natančneje na Goriškem vrhu, na razgledni in zasebni lokaciji posredujemo pri prodaji zemljišča opredeljenega po namenski rabi, kot zemljišče za gradnjo počitniških hiš (enostavni,  nezahtevni objekti) ter pripadajoči gozd.

Zemljišče, ki je predmet prodaje  je v skupni površini 19.946 m2, od tega:

 - gozdne površine 18.347 m2 in 

- površine  počitniških hiš v izmeri 1.599 m2.

Na zemljišču že stoji nedokončan lesen vikend, ki ga je potrebno legalizirati. Možna je gradnja dodatnih počitniških objektov.

 

LOKACIJA

Dostop je možen z avtom po makadamski in gozdni cesti. Parkirišče in obračališče se nahaja v neposredni bližini, pod objektom.

Nad objektom je zelenica ter ograjena njiva, vrt. Zahodni del parcele meji na gozd, ki je predmet prodaje. V neposredni bližni, na vzhodni strani parcel, teče manjši potoček. 


INFRASTRUKTURA

Elektrika (odjemno mesto) je v neposredni bližini. Optika je pripeljana do objekta.  Možno je namestiti IR panele. Urejen je zalogovnik vode. 

 

NEDOKONČAN OBJEKT - vikend

Streha je pločevina. Objekt je dreniran, grajen na naravni drenažni kamnini – lapor. Okna so dimenzije 80×90 cm, potrebno je namestiti 9 oken.

Vikend je novogradnja, je etažiran,  vendar pa je objekt nedokončan. Objekt je  potrebno pravtako legalizirati, plačati komunalni prispevek in projektanta. (povprašajte za stroškek, že imamo pridobljeno ponudbo)

ETAŽNOST:  Neto tlorisna površina stavbe obsega 80,8 m2, bivalni prostor je v izmeri 53,4 m2. Prostori so razporejeni v dveh etažah.

PRITLIČJE: V pritličju je večji prostor, kjer si lahko uredite kuhinjo z dnevno-bivalnim prostorom.

NADSTROPJE: V nadstropju, ki je dosegljiv preko stopnišča, je večja soba z izhodom na teraso. Terasa je v izmeri 23,1 m2. 

Pred vhodom v objekt, je pod teraso urejen prostor za druženje. Ob objektu je shramba v izmeri 4,3 m2, ima urejen ločen vhod.

MATERIAL

Materiali  za dokončanje objekta, med drugim tudi izolacija (Tervol), pa je že na lokaciji, kar vam lahko izjemno olajša izgradnjo.

Materila ni predmet prodaje, in se lahko po dogovoru odkupi, cena v tem primeru je cca 5.000,00 EUR.

DODATNO

Urejena je služnost dostopa in služnost uporabe vode iz izvira na sosednjem zemljišču.

 

Za več informacij in ogled pokličite 031 649 378 -  iva

  • Cena: 50.000,00 €
  • Vrsta: Stavbna zemljišča
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 20314

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM