Stavbna zemljišča

Zazidljiva stavbna zemljišča, Stražišče, Prevalje

Prodaja 700.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

ZAZIDAVA HVALI V NASELJU STRAŽIŠČE NAD PREVALJAMI

Posredujemo pri prodaji zazidljivih stavbnih zemljišče v naselju Stražišče nad Prevaljami.

 

Posestvo Hvali obsega skupaj 10 ha površin, od tega:

- gozd v površini 3,4 ha,

- kmetijske površine 4,5 ha ter

- ostala stavbna zemljišča 2,6 ha (območje OPPN, obstoječe stavbe, ostala stavbna zemljišča)

 

Stavbno zemljišče se prodaja v sklopu s kmetijskim in gozdnim zemljiščem.

 


POTRDILO O NAMENSKI RABI

Iz potrdila o namenski rabi je razvidno, da je na delu območja predvidena izdelava OPPN za gradnjo prostostoječih stanovanjskih hiš v površini stavbnih zemljišč 15.500 m2. Na delu stavbnih zemljišč, ki se nahajajo vzhodno od OPPN-ja sta obstoječa stanovanjska objekta in gospodarski objekt, ki jih je potrebno odstraniti. Ostali del stavbnih zemljišč pa se nahaja na južni strani OPPN.

Stavbna zemljišča predstavljajo zaokroženo celoto.

 

MIKRO LOKACIJA

Celotno območje je na prisojni strani doline. Zemljišče je celodnevno osončeno, razgled je zelo lep, saj je lokacija toliko dvignjena nad dolino, da omogoča panoramo od Pohorja, Uršlje gore in do Pece. Parcele bodo nudile visoko kvaliteto bivanja. Območje je delno komunalno opremljeno. Do naselja vodi asfaltna cesta.

 

MAKRO LOKACIJA

Koroška je ena izmed najmanjših regij, pa vendarle je zelo raznovrstna in slikovita, zato omogoča prijetno bivanje stalnim prebivalcem, kot tudi turistom - občasnim gostom.

Na Koroškem, posebej v  Mežiški dolini, primanjkuje kvalitetnih parcel za individualno gradnjo, povpraševanje pa je veliko.  Mežiška dolina je v večjem delu že pozidana. Tako za prihodnost ostajajo zanimiva stavbna zemljišča nad dolino in eno od takih je območje posestva Hvali nad Prevaljami.

 

OBČINA PREVALJE

Občina Prevalje podpira projekt izgradnje individualnih stanovanjskih hiš in bodo aktivno sodelovali v realizaciji tega projekta. To območje je že predvideno za individualno gradnjo, kar je razvidno iz občinskega prostorskega načrta.

 

Za vas smo dosegljivi tudi na 041 761 957 - Stanko ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

  • Cena: 700.000,00 €
  • Vrsta: Stavbna zemljišča
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 2142

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM