Stavbna zemljišča

Gradbena parcela, Radlje ob Dravi, center

Prodaja 250.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V centru Radelj ob Dravi prodamo  komunalno urejeno stavbno zemljišče v velikosti 4531 m2. Na zemljišču stoji starejši poslovni stanovanjski objekt, delavnica in lesene drvarnice. Objekti so  dotrajani in primerni za rušenje. Eden izmed objektov, ki je stal v bližini ceste, je že porušen. 

Glede na lego zemljišča je zemljišče primerno za gradnjo dveh večstanovanjskih objektov, za kar je že izdelana idejna študija.

Predlog ureditve objektov predstavlja dva manjša stanovanjska objekta, postavljena vzporedno. V kletni/pritlični etaži so zasnovana parkirišča, shrambe in kleti, nato so nanizana 4 nadstropja. Parkirišča so zasnovana tudi na zunanjem delu obvozne ceste. Okoli objekta je zelenica.

Zemljišče je lahko dostopno, leži na blagem južnem pobočju. Odmaknjena je od neposrednih vplivov prometa z glavne ceste. Severno od zemljišča je manjše naselje večstanovanjskih objektov, na vzhodni in zahodni strani so enostanovanjske hiše na JZ strani je starejši večstanovanjski objekt.

Po OPN (občinskem prostorskem načrtu) občine Radlje ob Dravi  je na tem območju možno graditi poslovno-stanovanjske objekte (centralna dejavnosti).

Pri obračunu komunalnega prispevka se bodo upoštevale neto tlorisne površine obstoječih objektov.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

 

PRIPOROČAMO OGLED

Za več informacij pokličite na 041 761 957-Stanko ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  • Cena: 250.000,00 €
  • Vrsta: Stavbna zemljišča
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 778

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM