Stanovanja

1,5-sobni apartma, KRNES, Črna na Koroškem A12

Prodaja 105.042,00 €

 

 

Opis nepremičnine

APARTMAJI KRNES ZA VAS NA VOLJO KONEC AVGUSTA 2024

_________________________________________

1,5-sobni apartma v skupni izmeri 46 m2, od tega bivalna površina 40,1 m2 in klet vizmeri 5,9 m2. Nahaja se v 3.nadstropju turističnega objekta KRNES v centru Črne na Koroškem.

CENA:  105.042,00 €

V ceno je vključen 22% DDV

_________________________________________

V neposredni bližini središča Črne na Koroškem, v slikoviti vasici na koncu Mežiške doline, kjer vas pot popelje do visoko ležečih gorskih dolin Tople, Bistre, Koprivne, Javorja, posredujemo pri prodaji 12  apartmajev v objektu APARTMAJI KRNES. Črna na Koroškem je raj za kolesarjenje, plezanje, pohodništvo. Vasica, kjer boste uživali v miru in neokrnjeni naravi.

PREDSTAVLJAMO VAM APARTMAJE KRNES V ČRNI NA KOROŠKEM

Apartmaji Krnes, ki se nahajajo v neposredni bližini središča Črne na Koroškem, predstavljajo izjemno priložnost za tiste, ki iščejo udobno bivanje obkroženo z naravno lepoto.

Urejenih bo 12  apartmajev, neto površine od 39,46 m2 do 53,53 m2. Vsakemu stanovanju pripada v kletni etaži shramba v izmeri cca 10 m2.

Ob objektu so zagotovljena parkirna mesta. V skupni rabi je funkcionalno zemljišče (zelenica) ter tudi v nadaljevanju javno parkirišče.

Urejeno je dvigalo.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP

V Črni na Koroškem primanjkuje nastanitvenih možnosti za kratkotrajno bivanje. Apartmaji so torej primerni za investicijo, za oddajanje v najem, tudi preko sistema AirBnb, Booking. 

OBČINA ČRNA NA KOROŠKEM SE RAZVIJA V TURISTIČNI RAJ ZA POHODNIKE, GORSKE KOLESARJE, PLEZALCE, TEKAČA NA DOLGE PROGE

Občina Črna na Koroškem je turistično naravnana, velik poudarek je v doživetjih in aktivnosti v naravi. Tukaj so leta 2021 uresničili idejo o najdaljšem zipline v Sloveniji – Olimpline. Lani so Olimpline povezali s hribovsko ferato – via ferrata – Ferata na Olimpline, ki poteka prav iz centra Črne na Koroškem.

Črna na Koroškem ima lokalno družinsko smučišče, ki je dostopno peš iz centra. V nastajanju je tudi zimsko sankališče. Pozimi so na okoliških travnikih urejene proge za tek na smučeh, po gozdovih in cestah pa je poleti razvejena mreža gorskih kolesarskih poti. Urejen je doživljajsko-plezalni park, ki je zgrajen v neposredni bližini smučišča. Kombinacija adrenalina, premagovanja ovir, spustov in plezalnih sten. Črna je znana po ultimativem tekaškem dogodku po koroških vrhovin - K24 Utra trail, ki  v  neokrnjeno naravo pritegne tekače iz vseh koncev sveta. Plezališči Burjakove peči in Matvoz so v neposredni bližini, stene so primerne za profesionalce ter začetnike.

Bogata je zgodovina rudarjenja, kar si lahko ogledate v Rudarskem muzeju. Vasica se ponaša s kar sedmimi športniki, udeleženci olimpijskih iger in olimpijsko zmagovalko Tino Maze. Dosežki športnikov so predstavljeni v stalni razstavi - Olimpijci iz Črne na Koroškem.

OKOLICA

Okolica Črne na Koroškem je bogata z naravno krajino in kulturno dediščino. Nedaleč, pod Peco, je Krajinski park Topla. Območje, kjer se nahaja ena izmed najslikovitejših gorskih dolindolina Topla. Zaradi naravnih lepot, kulturne krajine in ohranjene etnološke dediščine je dolina skupaj z ovršjem Pece in obdajajočimi pobočji že od leta 1966 zavarovana kot naravna znamenitost in krajinski park.

OBJEKT

Aparmaji Krnes se nahajajo v sklopu Hotela Krnes. Poimenovanje Krnes pa je povzetu po istoimenskem vrhu Krnes, v osrčju Smrekovškega pogorja. Iz Krnesa je lep razgled na okoliške hribe. Vidi se Peca, Uršlja gora in del najvišjih vrhov Savinjskih Alp. 

Objekt je trenutno v fazi rekonstrukcije. Pridobljeno je gradbeno in uporabno dovoljenje.

Objekt je v celoti podkleten.  V kletni etaži bodo urejene shrambe ter skupni prostori. V pritličju in treh nadstropjih, ki jih povezuje stopnišče in dvigalo, bodo funkcionalno in moderno, z odprto arhitekturo, oblikovani apartmaji, v skupni kvadraturi 664,80 m2.

Energetska učinkovitost stavbe bo dosežena s kakovostnim toplotnim ovojem stavbe, okna bodo PVC, s troslojno zasteklitvijo, nameščene bodo zunanje žaluzije ter komarniki.

Vstopi v objekt in njegova uporaba je projektirana na takšen način, da je brez komunikacijskih ovir. Omogočen bo dostop invalidnim osebam, in sicer tudi z izvedbo pogreznjenih robnikov. Zagotovljeno je tudi dvigalo.

Za vas smo dosegljiivi na 031 649 378 ali na 041 761 957   ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

______________________________

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Kot specializirani posrednik nepremičnin poslujemo že več kot 10 let.

Pomagamo vam pri urejanju financiranja.

Lepo Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z Vami.

Ekipa Simobilia Nepremičnine

 

VIRI:

https://www.crna.si , https://www.visit-crna.si, https://www.koroska.si/krajinski-park-topla, https://vecer.com/koroska/turisticni-razcvet-crne-na-koroskem-hotel-je-prodan-nacrti-pa-smeli-10321662

https://natrati.com/sl/, https://www.plezanje.net/plezalisce/burjakove-peci, https://k24trail.si/sl/domov/

  • Cena: 105.042,00 €
  • Vrsta: Stanovanja
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 2336

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM