Poslovno-stanovanjski objekti

Poslovno-stanovanjski objekt, Gortina, Muta

Prodaja 260.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji poslovnega objekta (gostilna, garaža, mehanična delavnica) na Gortini pri Muti. V kompleksu je tudi stanovanjska hiša, katera se trenutno oddaja v najem.

LOKACIJA

Nahaja se na izjemni lokaciji ob krasni reki Dravi, v bližini priveza za splave oz. Splavarskem Pristanu. Iz glavne ceste je objekt enostavno dosegljiv po lastniški asfaltni cesti. V neposredni bližini poteka Dravska kolesarska pot. Lokacija omogoča razvoj turizma z gostinsko dejavnostjo z nastanitvenimi kapacitetami ob reki Dravi.


OPIS - stanovanjski del

Objekt je etažnosti K+P+M.

Objekt je v celoti podkleten. V kleti je kurilnica, shramba.

V pritličju je urejeno stanovanje v izmeri 72 m2, kjer je urejena kuhinja, spalnica, dnevna soba, kopalnica in hodnik. Stanovanju pripada klet v izmeri 35 m2.

V mansardi je  urejeno stanovanje v izmeri 57 m2.

OGREVANJE

Urejeno je ogrevanje na toplotno črpalko (l.2022). Objekt je priključen na javno -komunalno omrežje in električno omrežje.

OPIS - gostinski del

Gostinski lokal obsega lokal je v izmeri 183,5 m2. Lokal je povezan z odprto teraso na južni strani objekta, z izjemnim pogledom na reko Dravo ter most, ki vodi do Trbonj.

V gostinskem delu je tudi opremljena kuhinja in dve krušni peči. Za goste so urejene sanitarije, prav tako so urejene posebej sanitarije za zaposlene.

OPIS - mehanična delavnica in razstavni prostor

V povezavi je večji poslovni prostor, ki obsega:

- mehanično delavnico, ki je v izmeri 180 m2, 

- skladišče-razstavni prostor v izmeri 200 m2, 

- pisarna v izmeri 15 m2, sanitarije in tuši.

OPIS - hiša

Objekt je etažnosti K+P+M. Prostori vključno z ogrevanjem so bili obnovljeni l. 2022.

Objekt je v celoti podkleten. V kleti je kurilnica ter shramba.

V pritličju je urejeno stanovanje v izmeri 72 m2, kjer se nahaja kuhinja, spalnica, dnevna soba, kopalnica in hodnik. Stanovanju pripada klet v izmeri 35 m2.

V mansardi je  urejeno stanovanje v izmeri 57 m2.

OGREVANJE

Na novo je urejeno ogrevanje na toplotno črpalko (l.2022). Objekt je priključen na javno -komunalno omrežje in električno omrežje.

DOKUMENATICIJA

Je urejena, pridobljeno je gradbeno in uporabno dovoljenje za poslovno dejavnosti. Zemljiška knjiga je bremen prosta. Dostopna asfaltna pot je del prodaje.

OKOLICA

Pred objektom je tlakovano dvorišče. Objekt je lahko dostopen, nahaja se ob frekventni glavni cesti Dravograd-Maribor ter Dravski kolesarski poti, na odlični lokaciji ob reki Dravi. Urejen je uvoz iz glavne ceste, do objekta vodo asfaltirana cesta, ki pripada k predmetu prodaje.


Objekt omogoča takojšen pričetek dejavnosti. Stanovanjski objekt je obnovljen in so trenutno vse sobe oddane v najem, prav tako je v najem oddana mehanična delavnica.


PRIPOROČAMO 

 Pokličite in se dogovorite za ogled

031 649 378 - iva ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. za vas smo dosegljivi tudi na WhatsApp, Viber ali na mobilni številko 041 761 957

  • Cena: 260.000,00 €
  • Vrsta: Poslovno-stanovanjski objekti
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 2130

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM