Hiše

Stanovanjska hiša, Prisoje, Prevalje

Prodaja 330.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji montažne stanovanjske hiše JAVUŠNIK, novogradnja, l. gradnje 2018, ki se nahaja na zasebni lokaciji, na gozdni jasi v neposredni bližini Prevalj.

Hiša se nahaja na območju s slikovitimi hribi in gorami v majhnem mestu Prevalje, Slovenija (regija Koroška).

Hiša je bila zgrajena leta 2018, je v izmeri 125 m2 in pripada ji ravninsko zemljišče na 2120 m². Hiša se nahaja na veliki jasi sredi gozda, kar vam zagotavlja zasebnost, popoln mir in tišino. Hkrati pa  je središče mesta s celotno infrastrukturo oddaljeno le 1 km (šola, vrtec, trgovine, plezalni center, nogometni stadion,..). V okolici je mnogo sprehajalnih in kolesarskih poti.

RAZPOPREDITEV PROSTOROV

Hiša je etažnosti: P+M

V pritličju je dnevna soba z odprto kuhinjo in jedilnico, soba, shramba, wc, hodnik, utility in stopnišče, ki vas vodi v zgornje nadstropje.

N nadstropju so tri sobe (ena z garderobna omaro), velika kopalnica in hodnik. Hiša ima tudi popolnoma obdelano podstrešje s protipožarnimi vrati. 

OGREVANJE

Hiša je opremljena s toplotno črpalko, ki s pomočjo talnega gretja v vsakem prostoru ustvarja popolne bivalne temperature. Hlajenje je na voljo s klimatskimi napravami, za optimalen zrak v hiši pa poskrbi prezračevalni sistem i-vent.

DODATNO

Pred hišo je 14 m2 velika terasa in nadstrešek za dva avtomobila.

Popolno tradicionalno bivanje lahko doživite v bivalnem vikendu zraven hiše, ki meri 32 m² in je opremljen s kuhinjo ter dvema ležiščema. V bližini sta tudi čebelnjak in shramba za orodje.

Vsa infrastruktura je v najboljšem stanju in pripravljena za vselitev.

Dostop je urejen preko asfaltne in deloma makadamske ceste.

PRIPOROČAMO!

Za vse informacije in dogovor za ogled, smo vam z veseljem na voljo!

  • Cena: 330.000,00 €
  • Vrsta: Hiše
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 20284

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM